Home Petua Tips “Takde Kontr0versi Fitn4h Diri” Lepas 8 Tahun, Perubahan Mizz Nina Masih Jadi...

“Takde Kontr0versi Fitn4h Diri” Lepas 8 Tahun, Perubahan Mizz Nina Masih Jadi Bualan Netizen –

61
0

Nama bekas penyanyi R&B Mizz Nina mungkin tidak sering menjadi sebutan di bibir netizen media sosial walaupun perubahan yang dilakukan olehnya turut mengejvtkan banyak pihak.

Tetapi itu tidak membuatkan Mizz Nina, atau nama sebenarnya Shazrina Azman, isteri kepada penyanyi Noh Salleh cuba untuk membuat sesuatu perkara di luar jangkaan bagi mendapatkan perhatian.

Seorang pengguna Twitter ada memuat naik pandangan individu berkenaan perubahan drastik yang dilakukan oleh Mizz Nina.

Untuk maklumat, Mizz Nina mula berubah ke arah kebaikan selepas beliau pulang dari Tanah Suci bersama dengan Noh pada tahun 2013 yang lalu.

Walaupun perubahan itu dikatakan agak mengejutkan tetapi bagi Noh, Mizz Nina sebenarnya sudah berubah perlahan demi perlahan sehinggalah beliau menjadi seperti kini.

Lebih menarik lagi, perubahan tersebut dilakukan oleh Mizz Nina bersama-sama dengan Noh dan perkara itu membuatkan kehidupan mereka berdua lebih bahagia.

Ramai warganet turut bersetuju bahawa Mizz Nina tidak pernah melakukan apa-apa kontr0versi bagi menunjukkan kepada semua orang tentang perubahan dirinya, malah beliau lebih kepada mengajak orang ramai membuat perub4han.

“Masa dia belum “berhijrah” pun attitude wise, dia memang okay. Tak pernah dengar dia ada contr0versy bergadvh dengan celeb lain atau membuat percubaan menyond0l laki orang. Very goal-oriented and classy lady.””

Semoga cara yang dilakukan oleh Mizz Nina ini akan memberi contoh yang baik kepada kita semua dalam membuat perubahan diri ke arah yang lebih positif.

Sumber foto: Instagram Mizz Nina dan Twitter

 

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!
Jom Like Page Kami Juga Di Facebook
Sumber : http://www.videoviral.co/

Previous article‘Ingat Aku Yg Pergi Dulu, Tapi Allah Lebih Sayang Kau’ – Ini Luahan Seb4k Sahabat Baik Arw4h. Al Fatihah –
Next articleMak Dan Ayah Meningg4l Seb4b COV1D-19, Kisah Adik Berumur 12 Tahun Jadi Gel4ndangan Und4ng Rasa Seb4k Netizen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here