Home Petua Tips Tak Sempat Nak Susukan Lagi, Ketiga-Tiga Anak ‘Pergi’ Dalam D4kapan

[VIDEO] Tak Sempat Nak Susukan Lagi, Ketiga-Tiga Anak ‘Pergi’ Dalam D4kapan

95
0

Setiap manusia tidak akan lari daripada diuji dengan pelbagai dugaan yang mendatang namun, kita sebagai hambaNya perlu akur dan reda dengan setiap ketentuan yang telah ditetapkan oleh Allah S.W.T.

Seperti kisah yang cukup meruntun hati dikongsi seorang wanita cekal dikenali sebagai Shaqudsi di laman TikTok menceritakan pengalamannya kehilangan ketiga-tiga anaknya.

Foto: Tangkap layar video

Jelas wanita ini, dia menghidap penyakit cervical incompetence atau bahasa yang lebih mudah difahami keadaan rah1m yang lem4h yang boleh menyebababkan kelahiran bay1 pramatang. Pada masa yang sama, dia sempat menceritakan pengalamannya mengandungkan tiga cahaya matanya dan proses-proses sebelum melah1rkan. Bagaimanapun, atas persuratan takdir ketiga-tiga cahaya mata yang terdiri daripada dua perempuan dan seorang lelaki telah pergi menghadap Sang Pencipta tanpa sempat diberikan susu yang mengalir daripada tubvh badannya.

3 kali mengandvng, 3 kali buku merah. 3 kali masuk labour room, 3 kali suami tunggu di luar dengan tabah. 3 kali balik rumah berdua tanpa baby. 3 kali suami uruskan baby sambil Sha kena tahan dalam wad.

Apa yang lebih menyedihkan, apabila kelahiran yang dinanti-nantikan selama ini tidak dapat dibawa pulang ke rumah seperti wanita-wanita lain, dan dia perlu berpantang seorang diri tanpa kehadiran bay1 di sisi.

3 kali berpantang tanpa baby, 3 kali tak dapat susukan anak sendiri. 3 kali melihat nafasnya pergi dalam dakapan. 3 kali kenal erti rindu yang berpanjangan.

Pada masa yang sama, wanita cekal ini sempat memberikan pesanan kepada ibu bapa di luar sana supaya menyayangi dan menghargai anak sendiri kerana dia sama sekali tidak berkesempatan untuk berbuat demikian.

Korang ada anak? Pelvklah selalu sebab Sha dah rindu sangat nak pelvk anak-anak Sha. Sayangilah anak-anak kita.

Video:

Sumber: Shaqudsi

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber : klmenjeritvideo.dnq.news

Previous articleDalam setahun, 2 hari saja ‘koy4k’ – Sharnaaz Ahmad
Next articleRamadan tiba tapi tak boleh puasa, jejaka hid4p k4nser tahap 4 r1ndu solat Tarawih… 12 sesi kemoterapi tapi belum nampak ‘cahaya’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here