Home Viral “Yusry sudah buat hal” sekali Lisa Surihani dedah perangai Yusry buat ramai...

“Yusry sudah buat hal” sekali Lisa Surihani dedah perangai Yusry buat ramai terkedu

216
0

“Yusry sudah buat hal” sekali Lisa Surihani dedah perangai Yusry buat ramai terkedu

Isteri kepada salah seorang kumpulan KRU iaitu Yusry,Datin Lisa Surihani Mohamed adalah seorang pelakon, model dan pengacara wanita Malaysia. Beliau dilahirkan pada 23 Maca 1986, berasal dari Kuala Lumpur.

Mula bergiat aktif dalam dunia hiburan sejak tahun 1997 ketika berusia 11 tahun menerusi iklan televisyen iaitu Ovaltine yang menjadi kemunculan sulungnya di televisyen.

Tular dalam satu video tindakan Yusry yang ada sesuatu rahsia tapi dapat dikesan oleh Lisa.

Lihat video

 

View this post on Instagram

 

A post shared by newscoviral (@newsco77)

Namun video ini adalah iklan daripada sebuah syarikat yang dikenali sebagai Pak Mat Western, dilakonkan oleh Lisa Surihani dan suaminya Yusry.

Netizen turut memberi komen mengenai lakonan mereka berdua ini, mengatakan terhibur melihat reaksi apabila mereka bersama. Ada juga yang beri pujian kepada Yusry yang semakin mahir dalam lakonan.

Lihat apa juga kata orang ramai:

the.silent.traveler: Yusry makin pandai berlakon… Heheheheh masa zaman KRU día mcm malu²

cahashims: Tengok Yusry berlakon trus teringat cinta kolestrolreyjalrahman: Bole tk request drama yusry & lisa at tv3 please .. sweet laacoach_syiro: Sebab marketing nya power & membuatkan Lisa Surihani bertambah berseri2nisashari: suami saya tak kira apa pun emosi saya happy ke emosi ke..dia tetappp keluar nak tengok bola dgn kawan2 dia

easymakan: Love sebab asyik nampak iklan je. Walaupun tak pernah rasa, tapi love tu sampai dekat tekak saya. Haha

nursuzanayusof: Org selalu ckp sy nie mcm lisa surihani mengandung , sbb sy bambam lisa kurus …. Smoga ad rezeki sy

PERHATIAN: Pihak nescoviral tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak newscoviral juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik sahaja.

Sumber: Youtube dan Instagram

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.
Previous article“Saya nak jelaskan isteri saya” Fauzi Nawawi luah rasa kecewa setelah perkara ini berlaku
Next article“Dah lapan tahun kawin sebenarnya” sekali bekas isteri , Fauziah dedah tentang ND Lala

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here