Jumpa Kon Pun Boleh Buat Lawak,Memang Zizan Ni Ada Bakat Pelawak

Kalau dan nama pun pelawak pasti ada sahaja bahan yang boleh dia buat lawak. Dalam hujan, jumpa kura-kura pun kita akan rasa kelakar. Itulah dia Zizan Razak.

Boleh kata setiap hari dia memuat nak video yang mampu membuat para pengikutnya di IG ketawa tidak kering gusi. Itulah bakat, tak semua orang boleh buat orang ketawa.

Kadang aku rasa diri aku ni memiliki jiwa jiwa S4jat di dalam.

Maksud zizan sifat keibuan yang kuat.

Takpelah janji positive.

Kenapa bila kita couple salah sorang akan cakap “Awak terlalu baik untuk saya” pastu nampak ada pasangan baru

 

View this post on Instagram

 

Kenapa bila kite couple mesti ada salah sorang cakap “awak terlalu baik untuk saya” pastu nampak ade pasangan baru….

A post shared by Z I Z A N R A Z A K (@zizanrazak869) on

Berita b4njir dan ade perkara aneh berlaku. Anda lihat sendiri dan nilai sendiri.

Pekara ini jarang berlaku. 700 tahun sekali. Saksikan dan share mungkin dapat pengajaran untuk semua.

 

Baru beberapa minit memuat naik kejadian kon bergerak dah beribu komen di IG milik Zizan. Rata-rata peminat memnag terhibur dengan gelagat Zizan ni. Apa bahan pun dia jadikan lawak.

 

MashaAllah semoga kon tersebut selamat sampai ke destinasi.

Hahahahahhahaah kon pun lari dari banjir.Kon mangsa banjir

Hahahah padu dia melarikan diri

Bkn nk tlong si dye tu xpasal ii lepasni dye dmm

Hahahahahahahaaha macam mana ada idea kelakar hari hari eh zang?

 

 

Zizan Razak kini sedang sibuk shooting untuk penggambaran Polis Evo 3. Mesti ramai yang tak sabar dan tertunggu-tunggu kesinambungan Filem Polis Evo selepas kejayaan filem itu sebelum ini.

Apa Kata Anda? Dah Baca Jangan Lupa Komen Yang Baik-Baik Sahaja Dan Share Ya. Terima Kasih.

Sumber : newsinkling.com

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*