Home Viral “Ayah Kawin Lain Takkan Ibu Tak Boleh..”-Anak Ajak Shiro

“Ayah Kawin Lain Takkan Ibu Tak Boleh..”-Anak Ajak Shiro

104
0

Tular di media sosial yang memaparkan satu perkongsian dari Ajak Shiro yang berbual dengan anak perempuannya bernama Nada. Dalam perkongsian tersebut, beliau menyatakan ingin berkahawin lagi kepada anaknya dan menyoal jika isterinya bersetuju dengan keinginan beliau berbini lagi.

Menurut daripada perkongsian yang diterima, belaiu begitu terkejut dengan jawapan anaknya. Nada yang kini berpetah dalam berkata kata itu menyatakan bahawa ibu dan dirinya tidak kisah untuk menerima orang baru namun mereka akan tinggalkan Ajak Shiro bersedirian kerana ibunya juga akan melakukan perkara yang sama.

Hal ini boleh ditonton di :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ajak Shiro (@ajakshiro)


Berikutan itu, para peminat memenuhi ruangan komen dengan bersetuju dengan kenyataan daripada Nada. Para peminat dan artis turu terhibur dengan kepetahan Nada dalam menyuarakan pendapat. Berikutan itu,Ajak Shiro turut menyatakan bahawa anaknya sangat berbisa dalam bertutur dan mungkin mempelajarinya dari si ibu..

Perhatian : Pihak kami tidak bertanggungjawab keatas komen komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir dahulu sebelum menulis komen anda disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari tiktok dan Instagram

Previous articleTerlalu Beria Kongsi Klip Hamil Di Tiktok, Sekali Ini Terjadi Pada Janna Nick
Next article“Saya Dah Tak Boleh Hamil Sebab…”- Ella

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here