Home Viral Dr Malar Sound Kak KM “Kenapa Suka Buat Trend Yang Bagi Mental...

Dr Malar Sound Kak KM “Kenapa Suka Buat Trend Yang Bagi Mental Trauma Dekat Anak..”

121
0

Tular di media sosial yang memaparkan satu perkongsian dari Dr Malar yang mendedahkan perihal mental anak anak disebabkan ibu bapa yang sibuk bersosial di media media sosial sehingga lupa berkenaan emosi anak anak di sekolah akibat sering dicerca. Pendedahan beliau membuatkan para netizen mula mengaikan isu tersbut dengan seorang influencer terkenal iaitu Kak KM.

Menurut daripada perkongsian yang diterima, Dr Malar menegaskan kepada para ibu bapa untuk berfikir sejenak sebalum berbuat perkara yang bakal mengundang fitnah dan boleh mempengaruhi mental anak. Hal ini disebabkan anak anak dibentuk hasil daripada menyaksikan personaliti ibu bapa mereka.

Hal ini boleh ditonton di :

https://vt.tiktok.com/ZSFUqCLry/

Berikutan itu, para netizen mula memnuhi ruangan komen dengan pelbagai komen positif dan hal ini juga memberi peringatan kepada semua ibu bapa di luar sana untuk mendidik anak dengan betul. Apa apa pun perkongsian dari Dr Malar begitu memberi kesan kepada semua untuk membentuk anak anak dengan baik di masa yang akan datang..

Perhatian : Pihak kami tidak bertanggungjawab keatas komen komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir dahulu sebelum menulis komen anda disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari tiktok dan Instagram

Previous article“Saya Tak Sanggup Tengok Anak Anak Saya Dikecam, Sebab Itu Mereka Tiada..”- Linda Jasmine
Next article“Masa Ni Ada Lagi Muka Asal Dia, Sekarang Terlalu Plastik..”- Netizen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here