Home Petua Tips “Harap Tkda Apa2..” Berlakon Sampai Masuk Longkang, Netlzen Terkejvt Lihat Keadaan Dayana...

“Harap Tkda Apa2..” Berlakon Sampai Masuk Longkang, Netlzen Terkejvt Lihat Keadaan Dayana Roza

66
0

Pelakon jelita dan berbakat, Dayana Roza memuatnaik video klip babaknya berlakon di dalam longkang menarik perhatian orang ramai di media sosialnya.

Tk Mervngut Sebab Minat Dalam Lakonan

Bukan mudah untuk menjadi seorang pelakon profesional, namun kerana minat dan sayang dalam lakonan ia boleh dilakukan dengan sepenuh jiwa. Begitulah yang dilalui Dayana, aktres ini tldak mervngut apabila perlu berlakon jatuh dalam longkang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dayana Roza (@dayanaroza)

“Longkang tu busvkgais tapi kalau dah nama pelakon, dalam skrip tulis jatuh longkang kau redha je lah. Tlada rungutan sebab saya (emoji hati) kerja saya. Bila lagi nak rasa lepak dalam longkang yang harum semerbak kan.

Hebat lakonan pa saya @iqbxxlz , lepas ni kalau dia dapat tawaran berlakon jenuh lah nak kena cari pa lain” tulisnya.

Peminat Kagum Dengan Dedikasi Dan Doakan Yang Terbaik.Melihat muat naik pelakon tersebut membuatkan peminatnya memberi kata-kata semangat dan komen yang positif terhadap dedikasi Dayana dalam kerja yang dilakukan.

Sumber : Murai

Pihak kami tldak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak kami juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini.Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda.

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber :slambermedia bbn

Previous articleWow Lain Macam! Penampilan Terkini Nasha Aziz Selepas Lama Menyepi J4di Bualan Netizen
Next articleAda Yang Mengatakan, 10 Bulan Lepas Tangmo Ambil Insuran Bernilai RM130 Ribu. Rupanya Anak Pengurus Tu Dijadikan Sebagai Waris.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here