Home Viral Kesian Ruhainies.. Nama Kena Petik Berkhalwat Dengan Suami Orang

Kesian Ruhainies.. Nama Kena Petik Berkhalwat Dengan Suami Orang

94
0

Tular di media sosial yang memaparkan satu perkongsian dari media yang memaparkan kenyataan dimana nama Ruhainies dipetik sekali lagi dakwaan kes menyondol suami Bella Astillah iaitu Aliff Aziz di sebuah kondo mewah. Kejadian tersebut disedari oleh Bella apabila beliau ke pejabat agama pada awal pagi tadi..

Menurut daripada perkongsian yang diterima, komen di setiap posting Ruhainies dikecam dengan kes tersebut. Namun hal ini masih diberi penjelasan yang penuh dari pihak Ruhainies sendiri. Berikutan itu dikhabarkan Aliff dan Ruhainies pada saat ini dikatakan sedang berlakon bersama dalam sebuah drama yang akan ditayangkan di kaca tv.

Hal ini boleh ditonton di :


Berikutan itu, dikhabarkan juga ketika mereka diserbu di sebuah kondo mewah itu, Aliff Aziz menggambil masa selama 3 jam untuk membuka pintu tersebut. Apa apa pun semoga hal tersebut dapat diselesaikan dengan baik dari pihak mereka.

Perhatian : Pihak kami tidak bertanggungjawab keatas komen komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir dahulu sebelum menulis komen anda disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Jangan lupa komen yang baik baik

Sumber dari tiktok dan Instagram

Previous article“Mereka Memang Kerap Bersama..”- Adik Ipar Bella Astillah Sahkan Alif Aziz Ditangkap Khalwat
Next articleIzreen Azminda Berasa Tidak Adil, Tekad Teruskan Saman Bekas Madu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here