Home Petua Tips “Tak pandai boleh belajar, yang penting adab kena ada,” – Bonda Rozita...

“Tak pandai boleh belajar, yang penting adab kena ada,” – Bonda Rozita kongsi kerenah Aliff Syukri

76
0

Ibu kepada usahawan kosmetik Datuk Seri Aliff Syukri, Rozita Ibrahim berkongsi satu posting di laman Instagram rasmi miliknya bercerita tentang perangai anaknya Datuk Aliff Syukri.

“Tak pandai boleh belajar , yg penting adab kena ada .. ida cakap — yang si Kri ni TIBER pulaknya nak juga sambung ayat “dia paling beradab tinggi.

“Kri ni pelawak sangat, saya kalau dekat dengan dia akn perhatikan mata dia “apa lagi dia nak memb4han orang” semua Manusia ada kelem4han dan sudut baiknya.

“Sebagai Mak saya kenal sangat perangai dia – dia susah ajak serius “kalau dia betul-betul m4rah“ atau bisnes dia serius – tahap membvli orang sape saja dibvlinya , dia bergurau.

“Yg PA saya ketawa je sepanjang travel – dia bangun tido je memb4han semua orangg – tour guide pun sentiasa dik4cau lagi-lagi yang tak faham

“Lawak dia orang ingat betul apa dia cakap ”(bangun tido pakai jaket bini di selamba je),” tulisnya di ruangan kapsyen. katanya”

Video:


Ketika artikel ini ditulis, perkongsian tersebut telah mendapat 37k tontonan, 1.7k likes dan pelbagai komen dari netizen.

Untuk makluman, Bonda Rozita juga merupakan pengasas kepada produk kosmetik Sendayu Tinggi. Beliau mula terlibat dalam dunia perniagaan sejak berumur tujuh tahun sewaktu tinggal bersama neneknya di Sabak Bernam, Selangor.

Komen Netizen:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jom Like Page Kami Juga Di Facebook Cepat Berita

Sumber: Ig Bonda Rozita via malaysiarepoter

Previous articlePamer koleksi jam, topi di luar rumah, individu m1steri’ tiba-tiba muncul depan pintu dah jadi perkara biasa
Next articleCuma Selang 15 Minit Beranak, Ibu Tak Sangka Anak Kembar Lahir 2 Tahun Berbeza

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here