Cinta hingga ke hujung ny4wa. Pasangan berkahwin 70 tahun M4UT akibat C0VID19

Couple umur 91 tahun. Dah kawen 70 tahun. Sorang kena c0vid, masuk ward, ten4t.

Dr tanya nak jumpa siapa, nak jumpa suaminya kali terakhir, pintanya.

Walaupun doctors dan family keberatan, akhirnya benarkan, sebab lambat laun akan pergi jugak

Dan family kata memang diorang tak akan nak cara lain. Itulah permintaan terakhir mereka. Setelah bertemu, suaminya bertanya, “where have you been?” Beberapa hari setelah bertemu, pasangan yang lagi satu juga terkena c0vid dan kedua2nya men1nggal

Kasih sayang hingga ke akhir hayat. Sebak dada tengok gambar ni. Sudah2lah persalahkan sana sini (penat baca kat FB saya).

Time c0vid ni semua pihak terkesan. Sebab tu kita kata, ‘we are in this together’.

Semua orang dalam dunia kat mana2 negara, mana2 government semua tgh susah. Kita semua kena tolong each other. Be nice and be kind to all.

 

 

Sumber : sepatuputih.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*